Huurkoop
De keuze voor zekerheid

Met Huurkoop kiest u voor zekerheid. Door de combinatie van een vaste looptijd, een vaste rente en een vast maandbedrag weet u precies waar u aan toe bent.

Zo werkt Huurkoop​​

Huurkoop is een financiering waarbij u het aankoopbedrag voor uw auto leent. Vervolgens betaalt u dat bedrag terug in vaste maandelijkse termijnen, vermeerderd met een vaste rente. De hoogte van het maandbedrag hangt af van het type auto dat u kiest, de looptijd van de financiering en een eventueel aanbetaling. U wordt eigenaar van de auto zodra u het laatste maandbedrag heeft betaald. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Uw keuze

​U bepaalt zelf het te financieren bedrag en de looptijd van uw financiering, waarbij u de keuze heeft tussen: 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Een aanbetaling mag, maar is niet verplicht.

Huurkoop is geschikt voor Opel personen en bedrijfswagens. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen kunt u rekenen op een uiterst scherpe overnameprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag.

Meer informatie vindt u bij uw Opel dealer.


Vind hier uw Opel dealer​​Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Financial Services, handelsnaam van Opel Finance NV te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Financial Services (076-5448932) of kijk op www.opelfinancialservices.nl/particulier. Opel Financial Services behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Financial Services geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Financial Services (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Financial Services. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.