Opel2Go
Altijd rijden met de nieuwste Opel?

Rijdt u ook liefst vaker in een nieuwe wagen en dat met zo laag mogelijke maandlasten? Met Opel2Go kunt u zelfs elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden en dat tegen een vergelijkbaar maandbedrag.

Hoe werkt Opel2Go?

U kiest het model van uw voorkeur. U selecteert de opties en accessoires van uw keuze. Vervolgens geeft u de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometers u verwacht te rijden. Daarnaast geeft u aan of u een andere wagen wilt inruilen of zelf een aanbetaling wilt doen.

Met deze informatie wordt uw maandelijkse aflossing en de gegarandeerde minimum inruilwaarde berekend. De inruilwaarde betaalt u niet. Enkel het verschil met de aankoopprijs. Daarom zijn de maandaflossingen zo laag. Op het einde kunt u uw auto inruilen tegen een nieuwe Opel. Wilt u liever blijven rijden of de wagen inleveren? Dat kan ook!

Extra zekerheid

Met Opel2Go weet u al op voorhand wat uw wagen minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid!

In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde minimum inruilwaarde aan het einde van de looptijd afgegeven door Opel Financial Services. Met deze garantie, bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasion markt. Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandelijkse termijnen lager zijn. Dit stelt u in staat  om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden binnen eenzelfde maandbudget. Door vaker in een nieuwe wagen te rijden blijven ook de onderhoudskosten beperkt.

Uw opties

OPEL2GO NL ONLINE.jpg

 

 

 1. Inleveren: Wilt u niet meer verder rijden? U levert uw Opel gewoon in

 

2. Inlossen: je lost de inruilwaarde in en kunt verder rijden

 

3. Inruilen: u levert uw Opel in en rijdt weer weg in een nieuwe Opel die nog milieuvriendelijker is, nog meer comfort heeft, en nog veiliger is. En dit tegen een vergelijkbare maandbedrag.

 

 

 

 

Kenmerken van Opel2go

 

 • Betaalplan voor nieuwe Opel personenauto's
 • U kiest zelf het model en de opties
 • U hebt één persoonlijk aanspreekpunt: de Opel dealer
 • De auto wordt op uw naam geregistreerd
 • Lagere maandbedragen dankzij de inruilwaarde die u niet aflost
 • Meer zekerheid dankzij de gegarandeerde minimum inruilwaarde
 • 3 keuzemogelijkheden aan het einde van de looptijd: inleveren, inlossen of inruilen
 • U geniet steeds van de laatste ontwikkelingen op gebied van comfort, veiligheid, technologie en verbruik
 • Keuze tussen looptijden van 2, 3, 4 of 5 jaar.
 • Steed beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasionmarkt
 • Aanbetaling kan, maar is niet verplicht
 • De eerste twee jaar geniet u steeds van de Opel fabrieksgarantie
 • Door vaker van Opel te wisselen blijven de ondehoudskosten beperkt

 • De optimale combinatie van een laag maandbedrag, flexibiliteit en zekerheid!


Vind hier uw Opel dealer​​


 

Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Financial Services, handelsnaam van Opel Finance NV te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Financial Services (076-5448932) of kijk op www.opelfinancialservices.nl/particulier. Opel Financial Services behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Financial Services geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Financial Services (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Financial Services. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.